Kiertopalkinnot

Vuosittain jaettava kiertopalkinto:
Venäjän Mustaterrieri Klubi on lahjoittanut yhdistykselle kiertopalkinnon, joka jaettiin ensimmäisen kerran kevätkokouksessa 2015.

Kiertopalkinnon pistelaskuun otetaan huomioon viiden (5) näyttelyn pisteet ja koiran tulee olla rekisteröity Suomen rekisteriin, asua Suomessa ja omistajan/omistajien tulee olla yhdistyksen jäsen/jäseniä.

Jos kaksi koiraa on tasapisteissä, huomioidaan neljännen näyttelyn tulos, sitten viidennen näyttelyn tulos jne. Jos paremmuus ei selviä, arpa ratkaisee. Pisteiden laskussa käytetään Vuoden Mustaterrieri -kilpailun pistelaskua.

Erikoisnäyttelyssä jaettavat kieropalkinnot:

Kiran muisto palkinto, rotunsa parhaalle pennulle. Lahjoittanut Maritta Hausalo, kennel Druzkaya.
Paras veteraani, jaetaan parhaalle veteraaniluokan koiralle. Lahjoittanut Moona Piippo, kennel Mardenas
Rian malja, jaetaan parhaalle vähintään laatumaininnan EH saaneelle junioriluokan koiralle. Lahjoittanut Sanni Pekkola-Uoti
Paras Suomessa syntynyt uros. Lahjoittanut Maarika Pajunen, kennel Farasha
Paras Suomessa syntynyt narttu. Lahjoittanut Kirsti Pitkänen, kennel Zornoi
Tiina Sungrenin lahjoittamat mustaterrieripatsaat parhaalle urokselle ja nartulle.

Tiina Sungrenin lahjoittama mustaterrieripatsas parhaalle kasvattajaluokalle. Patsas kiertää niin kauan kunnes sama kasvattaja on voittanut sen kolmannen kerran ja saa sen näin omakseen. Voittojen ei tarvitse olla peräkkäisten vuosien erikoisnäyttelyistä.

 Tokon kannustuspalkinto jaetaan vuosittain erikoisnäyttelyssä sille mustaterrierille, joka erkkaria edeltävään päivään menneessä on saanut tuloksen korkeimmassa luokassa. Jos samassa luokassa kilpailee monta koiraa, korkein pistemäärä voittaa. Jos tokotuloksia ei ole, voidaan palkita korkein rallytokotulos. Jos tulos ei näy koiranetissä, koiran omistajan/esittäjän on tuotava kopio kisakirjasta mukanaan näyttelyyn. Palkinto on palautettava ja noudettava erikoisnäyttelystä vuosittain.

Palkinnon saa omakseen seuraava TVA arvon saavuttanut koira. Lahjoittanut Tiina Sundgren

Camillan malja palkinto jaetaan erikoisnäyttelyn parhaalle koiralle. Palkinto on perustettu Camilla Kalevon muistolle ja se jaettiin ensimmäisen kerran vuoden 2022 erikoisnäyttelyssä.

Kiertopalkintoja ei luovuteta ulkomailla asuvalle koiralle.
Palkinnot tulee palkintojen saajan palauttaa omalla kustannuksellaan seuraavaan erikoisnäyttelyyn.

 Lisäksi näyttelyssä palkitaan paras käyttökoira ja vanhin vähintään laatumaininnan EH saanut koira.

%d bloggers like this: